nieuws

ART Tour te gast bij Atelier VO2 max

Een enthousiaste gids neemt je mee op een stille en duurzame ontdekkingstocht doorheen onze mooie gemeente in een unieke elektrische citymobiel. Tijdens de ART Tour kom je oog in oog te staan met hedendaagse kunst gecombineerd met enkele culinaire stops.

De route start aan het bureau van Toerisme op het Lichttorenplein. Laat je vervoeren langs de rijke geschiedenis van Knokke-Heist. Je rijdt langs unieke plekjes in de gemeente en ontdekt ongeziene kunst en natuur. Eén van de culinaire stops ben je te gast bij Atelier VO2 max.

Boek je tickets hier.

Art by Nans 10, 11 en 12 november 2023

Nans Luijks alias ‘Art by Nans’ brengt hedendaagse kunst indiverse vormen.

Mixed Media, Portret, Decoratie en Art in a Bottle - waarin ze een fles gin of rum presenteert in een handgemaakt kunstwerkje - vormen het hart van haar creaties. Met The Art of Feeling brengt Nans een weerspiegeling van haar artistieke reis en de evolutie van haar expressieve impulsen. Treed binnen in een wereld vol creatieve verkenning waar warme kleuren dansen en vormen en materialen samensmelten.

Haar kunstwerken onthullen een intrigerende mix van emotie, verbeelding en conceptuele diepgang zodat u uw zintuigen kunt meenemen op een artistieke reis en ontdek de diepere betekenis die in elke werk verborgen ligt.

Het resultaat is van een inspirerende, gevoelvolle schoonheid die niemand onberoerd laat. Kunstliefhebbers en creatieve geesten opzoek naar originele kunst met niveau komen hier werkelijk thuis.

In het weekend van 10-11-12 november stelt Art By Nans haar kunstwerken voor in Atelier VO2 max.

- Vrijdag 10 november van 17u tot 21u: vernissage

- Zaterdag 11 november: doorlopend open van 11u tot 18u

- Zondag 12 november: ontbijtreceptie vanaf 9u tot 11.30u, daarna doorlopend open van 14u tot 18u

Indien u aanwezig wil zijn op de gratis ontbijtreceptie is inschrijven vereist. Inschrijven kan via deze link.  

Exclusieve Gentleman Cars

Het is met trots dat wij u kunnen melden dat "Gentleman Car" nu officieel deel uitmaakt van de partners in onze conceptstore te Knokke.

"Gentleman Car" is de officiële dealer voor Europa voor het merk Shelby Cobra en Shelby GT 40.

We nodigen u dan ook graag uit om het glas te heffen op deze unieke samenwerking. Kom deze wereldbefaamde bolides zien, voelen en beleven.

Waar: Atelier VO2 max, hoek Smedenstraat 1 en Seb. Nachtegaelestraat 3 te 8300 Knokke-Heist (recht tegenover de kerk Lippenslaan)

Route

Wanneer: van donderdag 5 oktober 2023 tot en met zondag 8 oktober tussen 14u tot 18u

Private visit: tussen 10u tot 12u, enkel op afspraak (0470 67 43 40 of filip@ateliervo2max.be)

ART CAN CHANGE THE WORLD

Kunstfotograaf Henk van Cauwenbergh stelt in primeur bij Atelier VO2 max zijn artistieke samenwerking voor met Prinses Delphine van Saksen-Coburg, op zaterdag 19 augustus om 18u.

In hun "Art can change the world box" komen 3 ophangklare kunstfoto's naar uw keuze uit de top 40 van de carrière van de fotograaf. Samen met een zijden sjaal van de prinses met diezelfde boodschap. Elke Art box is met een persoonlijke handgeschreven boodschap met de namen van de aankoper gesigneerd .

Op 25 november volgt de overhandiging aan de bezitter van de Art box door prinses Delphine persoonlijk in het Casino van Knokke.