Word partner

Word retailpartner bij Atelier VO2 max

Atelier VO2 max biedt een vernieuwend retailconcept aan waar de klanten kennismaken met innovatieve merken en artiesten met dezelfde missie.

In plaats van een dure winkelruimte te huren, in plaats van personeel aan te werven, staan hier verschillende producten samen die kunnen genieten van een zekere kruisbestuiving en een promotie elk in hun eigen kader.

Samen met Atelier VO2 max kunt u meeschrijven aan de toekomstvan uw product en van retail.

Word partnerBrochure

"Atelier VO2 max is de toekomst van retail: het is een stijl-en designgebeuren, de omgeving verandert, het voelt als een kunstgalerij en het verkoopt als een winkel".

Immersive walk

In een inrichting eigen aan het merk ervaren de klanten het product. Het is een soort van "shop in the shop" tussen de andere producten die elk hun eigen accent leggen zonder elkaar te storen.

Promotie

De promotie gebeurt in een loop via alle Samsungschermen. Ook in de nieuwsbrief en op de site zal uw merk gepromoot worden.

Retail analyse

Het aantal bezoekers en de gegevens van de geïnteresseerden wordt bijgehouden en gecommuniceerd.

Events

Het is mogelijk om events of workshops te organiseren rond de eigen producten. Aangepaste catering is uiteraard mogelijk. Door de ligging is de zichtbaarheid heel groot.

Volledig pakket

Atelier VO2 max stelt u met trots zijn partners voor:

werk met ons samen

Word partner